dymy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ..oba AXDA1700DUT3C. ktory wybrac i dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19852 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja bym na twoim miejscu nie podkrecal proca, jeszcze koledzy poddadza w watpliwosc twoja orientacje...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja bym na twoim miejscu nie podkrecal proca, jeszcze koledzy poddadza w watpliwosc twoja orientacje...;) :lol: luzno. nic sie nie martw tylko powiedz ktory i dlaczego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 JIUHB bo lepiej sie kreci, ta koncowka HB to lepsza partia do krecenia wiec dlatego bym ja wybral. PS: Gdzie kupujez te proce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 JIUHB bo lepiej sie kreci, ta koncowka HB to lepsza partia do krecenia wiec dlatego bym ja wybral. PS: Gdzie kupujez te proce? ..od znajomka w sklepie a on w Actionie. jest jeszcze JIUGB 0251XPEW (?) a tak wogole to najlepiej jakby ktos rozszyfrowal te znaczki. wiem ze pewnie jest jakis pdf na www.amd.pl ale jesli mozna prosic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 JIUHB bo lepiej sie kreci, ta koncowka HB to lepsza partia do krecenia wiec dlatego bym ja wybral. PS: Gdzie kupujez te proce? ..od znajomka w sklepie a on w Actionie. jest jeszcze JIUGB 0251XPEW (?) a tak wogole to najlepiej jakby ktos rozszyfrowal te znaczki. wiem ze pewnie jest jakis pdf na www.amd.pl ale jesli mozna prosic.. JIU - steeping dla CPu Tbred B0 modele 1.7+ ,1 8+ niektóre 2.0+ teraz te C ,G i H to revisja steepingu czyli im nowszy (wyzsza litera alfabetu) tym teoretycznie lepiej się kreci!. Podam przykład 2600+ z seri AIUCB szedł ~2.3Ghz a z seri AIUHB szedł już ~2,6Ghz. B- steeping B0 bierz JIUHB najnowsza revisja steepingu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 JIUHB bo lepiej sie kreci, ta koncowka HB to lepsza partia do krecenia wiec dlatego bym ja wybral. PS: Gdzie kupujez te proce? ..od znajomka w sklepie a on w Actionie. jest jeszcze JIUGB 0251XPEW (?) a tak wogole to najlepiej jakby ktos rozszyfrowal te znaczki. wiem ze pewnie jest jakis pdf na www.amd.pl ale jesli mozna prosic.. JIU - steeping dla CPu Tbred B0 modele 1.7+ ,1 8+ niektóre 2.0+ teraz te C ,G i H to revisja steepingu czyli im nowszy (wyzsza litera alfabetu) tym teoretycznie lepiej się kreci!. Podam przykład 2600+ z seri AIUCB szedł ~2.3Ghz a z seri AIUHB szedł już ~2,6Ghz. B- steeping B0 bierz JIUHB najnowsza revisja steepingu :) ..noi wszystko 8) serdeczne thx - teraz nikt nie bedzie mial watpliwosci. jeszcze tylko jedna kwestia mnie meczy. do ilu moge mu podciagac bezpiecznie napiecie? jest jakas graniczna wartosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja dawalem 2.1 i bylo spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja dawalem 2.1 i bylo spoko :) 8O sporo. czy aby nie za duzo? nawet nie wiem czy mnie tyle mbo puszcza. pamietam ze jak mialem durnia to gdzies wylookalem coby nie przekraczac 1.85 bo moze zaczac sie bezpowrotnie pieprzyc. no ale widze ze XP to mocniejsza zabawka. zobaczymy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 u mnnie pracuje na 1.9, a na 2.1 puszczalem jak chcialem wyciagnac z niego ostatnie soki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ..to jeszcze mnie meczy koncowka nazwy. ktos moglby rozszyfrowac cobym wiedzial ktory nowszy czy lepszy? bo mam dylemat: JIUHB 0302WPMW vs. JIUHB 0302XPFW co to jest 0302XPFW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...