sebx Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Czy ktoś może używa takich pamięci - http://www.goodram.com/datasheets/512mb400mhzcl364x8bga.pdf z wymienioną w temacie płytą główną ??? Jak się sprawują bo ja mam raczej spory kłopot - za rzadne skarby nie pracują powyżej 200 MHz ???!!! Fakt tip-top pamięć to to nie jest ale nawet na ustawiniach default ale ram ustawiony DDR400 system jest bardzo niestabilny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Sprawdź na jakich timingach chodzi poamięć, dla 400 MHz CL powinno wynosić 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Sprawdź na jakich timingach chodzi poamięć, dla 400 MHz CL powinno wynosić 3. Timingi były OK ,ale chyba ta płyta nie lubi takiego RAMU :-( . Temat zamknięty mam GSkill-e już :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...