Charnaś Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mam problem z kompem. Od jakiegoś czasu podczas grania (obojętnie jaka gra) po kilku minutach (albo po kilku sekundach od włączenia gry) komputer sie całkowicie zawiesza <nie reaguje na nic> na ok 10 sek. i po tym czasie sie odwiesza i gra dalej leci normalnie (nieraz po zawiasie pojawiają sie artefakty w grafice) :| Nieraz zawiesza sie kilka razy podczas gry .. nie wiem co jest tego przyczyną .. próbowałem zmieniać sterowniki do grafiki ale nic to nie dało .. może ktoś miał podobny problem ? Mój komp: Płyta główna ASRock K7VT4-4X ze zintegrowaną dźwiękówką AMD Athlon XP 2200+ 768 RAM 333 MHz GeForce 6600GT Galaxy ModeCom 350W Windows XP + SP2 Sprzęt NIE kręcony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 poczytaj tu moze cos wywnioskujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Jakiś łatek nie ma do gry czasem :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...