Gość matek1234 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Mam odtwarzacz mp3,jakiś no-name, mPower.Szukam do niego sterowników do Windowsa 98.Na dołączonej płytce nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A do czego mają służyć te sterowniki? Domyślam się że urządzenie jest podłączane przez USB i powinno być widziane jako "dysk wymienny", co w przypadku windows98 nie zawsze działa (problemy z obsługą urządzeń USB). Jeśli na płycie są sterowniki pod WindowsMe to możesz próbować ich użyć - zadziałają tylko z win98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Na allegro pisza, ze na plycie sa sterowniki pod 98: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=91392215 Wiec moze poszukaj jeszcze raz? Jak masz 98SE to zainstaluj nieoficjalny servicepack i zobacz czy wtedy zadziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matek1234 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Mam tego nieoficialnego SP.Dalej jest to samo.Odtwarzacz pojawia się jako nieznane urządzenie o nazwie USB FlashDisk...Na płycie nie ma sterowników są tylko jakieś programy np. zmieniania tagów itp.Ja mam coś takiego tylko że 512mb http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=100826752 Edytowane 3 Maja 2006 przez matek1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Na stronie aukcji ktora podales jest wyraznie napisane, ze sterowniki sa na plycie i trzeba je zainstalowac. Wiec zamiast pisac tutaj zapytaj np. sprzedajacego co i jak masz zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Jak chcesz to moge ci przeslac stery. Powinny dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...