Gość lukas_gab Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Cześć ! Pomyslałem sobie nad chłodzeniem pasywnym i wpadło w moje ręce coś takiego http://mcs.pc.pl/produkt1153.html i odrazu przypomniało mi sie że w takim sklepie widziałem coś takiego jako profil alumioniowy i pomysłąłem ze wystarczyło by nagwintować ... ale nie wiem czy ta chłodnica jest w środku pusta czy może są tam jakies kanały może ktoś ma przekrój takiej chłodnicy albo wie jak to jest wykonane ? a moze posiada ktoś taką ?? A tak na marginesie znacie inne tanie chodnice pasywne lub znacie jakiś sposób jak tanio wykonać takiego passiva ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jedna taka ci nie wystarczy, conajmiej 3-4 sztuki, zeby miec odpowiednie tempy, inaczej sie zagotuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) dopiero bardzo wstępne przymiarki, jak działa to Ci powiem dopiero jakiś czas po maturze :] ale SuperRzeźnik był zadowolony ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez Pekaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...