LEON2000 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Problem tyczy się mojej nagrywarki ( Sony CRX 1611E).Nie wiem dlaczego nie trzyma ona ustalonej szybkości odczytu płyty np x4 juz na samym początku odczytywania jest ok x5 a następnie ciągle rośnie aż do x10 8O przy końcu płyty w wyniku płytka jest żle przegrana. Szukałem BIOSa do tej nagrywarki ale nic nie znalazłem Nagrywarka jest obsługiwana przez CloneCD z tym tylko ze nie obsługuje Correct EFM-Encoding Best (może to w tym problem) Zainstalowane mam sterowniki ASPI PS Co do jakości nagrywania nie mam żdnych zarzutów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 według mnie to nie powinno być problemem - programik ma przecież opcje i można tam wybrać co się chce a co nie . a przy nagrywaniu z hdd też jest tak samo? może np. cd-rom nie wyrabia i wypróżnia się bufor nagrywarki? rozumiem , że zależy ci na "kserowaniu" płyty - spróbuj jakiegoś innego programu - ja też z CloneCD miałem małe problemy , ale nie zmieniłem programu tylko nagrywarkę :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zobacz w NERO czy bedziesz mial ten problem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Niestety w Nero to samo PS Problem nie dotyczy nagrywania lecz odtwarzania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie ma nikt pojęcia czy pytanie lamerskie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...