genpw Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam. Pytanie jak w tytule, pamięć o ile to możliwe w tej cenie 512mb. Proszę o linki do testów , lub sensownych porównań, oraz o ile to możliwe do sprzedających. Zaznaczam, że ma to być dla 18 letniej córy, a oboje kompletnie się na tym nie znamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) witam Podłączam się fo tematu. Mój kolega chciał zakpić właśnie jakiś odtwarzacz MP4. Mówiłem mu, że to lipa, ale on i tak się nim trochę pobawi i sprzeda jeszcze drożej niż kupi (taki już jest). Ma on miać pojemność 1GB i cena do 250 zł. Co polecacie??? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 przez "odtwarzacz mp4" mam rozumiec odtwarzacz mp3 z filmami? Jeśli tak to chciałbym uswiadomić że : W tej cenie to nic sensownego z filmami nie kupisz (potrzeba tak minimum 3-4 razy tyle) Co polecam? Darować sobie MP4 bo szkoda zachodu i kupić np. Sandisk Sansa e130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To jest dla nieuświadomionego kolegi :) Trzemu mu jakoś wyłozyć, że nie warto się w to pakować bo jak wiadomo te tanie mp4 są strasznie słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Zasada nr 1: nie kupujemy tanich MP4. Filmy i tak się po chwili znudzą, a tragiczna jakość dźwięku pozostanie. Jak już to np. iriver U10. (to chyba najtańszy z tych bardziej sensownych). Edit: Jeszcze iriver PMP. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...