meeron Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 witam calkiem mam nastepujacy problem, zainstalowalem programik i w sekunde po odpaleniu go wysakuje mi taki komunikat jak ponizej na screenie, instalowalem na innych kompach z takim samym syteme jak moj i tam on dziala bez problemu, wie ktos o co chodzi bo formatto mi sie nie usmiecha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 zobacz w logach windowsa co spowodowało błąd aplikacji... panel sterowania/narzedzia administrancyjne/ podglad zdarzeń/aplikacja... jesli tam nic ciekawego nie bedzie to masz problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 zrob porzadek w start/uruchom/msconfig i zakladka uruchamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 zobacz w logach windowsa co spowodowało błąd aplikacji... panel sterowania/narzedzia administrancyjne/ podglad zdarzeń/aplikacja... jesli tam nic ciekawego nie bedzie to masz problem :) i wlasnie nic tam niestety nie ma oczywiscie zrob porzadek w start/uruchom/msconfig i zakladka uruchamianiew mskonfigu zawsze mam porzadeczek na moim komputrze, na windowsie z innego dysku oczywiscie programik smiga poprawnie, WTF? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 czyli zawiedli programiści piszący ten program... gdyż podali nieniosący informacji błąd... I tylko jeden informatyk wie co on oznacza... Chyba że każdy błąd w programie objawia sie tym samym errorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 czyli zawiedli programiści piszący ten program... gdyż podali nieniosący informacji błąd... I tylko jeden informatyk wie co on oznacza... Chyba że każdy błąd w programie objawia sie tym samym errorem :Dc formacik, coz mi dzis bardziej poprawi humorek ? pozdrawiam i dziekuje za chec pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Jezeli chodzi o winde a szczególenie Xp która ma stycznosć z netem to na wszaystkie problemy najlepszym lekarstwem jest Format C: P.S. Proponuje na przyszłość zrobić obraz surowego systemu ..;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Coś rewelacyjnego!!!! Jet to instrukcja jak stwożyć system Windows XP który odpala z płyty. Ma wbudowany antywirus. Odpalając system z tej p?yty możecie np: - naprawi? system za pomoc± narz?dzi z p?yty - przeskanować cały DYSK / i. - skopiować lub usunąć pliki używane przez system podczas działania Windowsa. Jest o tyle przydatny gdyż widzi pliki NTFS i partycje Windowsa. (Pod DOS'em ich nie wida? - dyskietka startowa). UWAGA do instrukcji załczyłem program do twożenia takiego systemu i gotowy obraz płyty do nagrania. (Dlatego do dzia?u programy). TU JEST OSOBNO PROGRAMIK + INSTRUKCJA PL DO NIEGO : CODE http://rapidshare.de/files/14250388/MINI_W...h4ck3r.rar.html [code=auto:0]pass : www.h4ck3r.prv.pl P.S> Jest to skopiowany Topic z innego Forum więc nic nie jest zmienione ;] . Edytowane 6 Maja 2006 przez pruff_smd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...