mlody_maniak Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Witam !!! Chciałbym sobie zrobić jakiś układzik do wentylatorów tych w obudowie 8x8, na razie na 2 chodzi mi oto żeby z przedniego panela mógł je wlaczać na 7V co sygnalizowala by np.zielona dioda lub na 12V co sygnalizowala by czerwona dioda lub wyłączony , jakie potrzebuje części, jakie przełączniki jak taki układ zaprojektować potrzebuję jakąś płytkę a moze mozna gotowa do wlutowania tak w elektronicznym kupić, wie ktoś może acha kazdy przelacznik ma byc osobno do kazdego wentylatora, wszystko to ma byc zamontowane w zaslepce 5.25 plees help me!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Poszukaj TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 thinks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Poszukaj TU a jescze lepiej TU - w dziale The Lab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 to jest dla mnie zbyt skomplkowane, moglby mi ktos narysować prosty schemat podlaczenia 2wentylatorów do 1 wtyczki zasilania z czego kazdy z przelcznikiem 7/off/12V i odpowiednimi diodami (7 czerwona/12zielona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 coś takiego tylko 2 wentylatory mi potrzebne ale z 1 wejsciem zasilania i nie wiem czy to sobie szeregowo mozna laczyc, jak ktos sie zna na elektronice to niech mi rysnie schemata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...