MiBo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Pojawia mi się bląd STOP gdy chcę przenieść większy katalog w obrębie tej samej partycji. Gdy przenosze z partycji na partycję jest wszystko w porządku. Także przy kopiowaniu z partycji na partycję oraz na tej samej partycji wszystko działa bez problemu. Problem dotyczy tylko większych katalogów, mniejsze dają się przenosić. Dodam że film 700 MB mogę przenosić bez problemu a folder z wersją instalacyjną programu zajmujący 650 MB i zawierający 2200 plików nie da się przenieść. Na ekranie śmierci pojawia się nazwa BAD POOL HEADER jakieś sugestie o złych sterownikach, numer błędu 0x00000019 Co może być tego przyczyną? PS: Nie piszcie odpowiedzi typu wpisz sobie w Google itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://msdn.microsoft.com/library/default....2kmsgs/1140.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...