Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam. Zamierzam kupić sobie karte dzwiękową i kolumny. Niezabardzo się na tym znam ale wybrałem sobie takiue cuś: SOUND BLASTER 5.1 PCI Digital BOX 239.00 zł na allegro można kupić za okło 140zł i dotego głośniki CREATIVE LABS Inspire 5.1 5100 BOX 369.00 zł Powiedzcie mi co sądzicie o takim zestawie, czy warty jest swojej ceny? A może byście coś zmienili. Max cena to 600zł. Pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 głośniki CREATIVE LABS Inspire 5.1 5100 BOX 369.00 złTe glosniki za drogie, w Krakowie w Dekanexie sa za 319zł, moze poszukaj jak znajdziesz w takiej cenie to ok, ale moze pomyslisz na jakims innym zestawem np. Inspire 5300, co do Live! to ja mam mieszane uczucia wobec tej karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ten Creativ to filmów dobry, ale do muzyki bardzo przeciętniasty - satelitki jednodrozne 6 W buuuuuuuuuuuuu subwoofer z małym przetwornikiem basowym.... przenoszenie od 44 hz, pozostawia wieeele do rzyczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 TO co innego polecacie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 przede wszystkim live'a 5.1 oem za 150, za nie box za 240. nowego ze sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jak juz Creative to bierz 5300. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jak wyżej .......CREATIVE 5300 i ..........TERRATEC AUREON 5.1 FUN :D ....jest to napewno lepsza karta od SB LIVE 5.1 :D i cenka przyjazna. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Aja proponuje takie głosniczki FL-100 Firstline ja sam je mam i są zaj**iste :) aktywny subwoofer oczywiscie system 5.1 razem 120 war RMS w tym 50 wat subwoofer, dodatkowo system Qsound i zgodność z AC3, digital etc, pierwotnie jest to zestaw do kina domowego ale bez problemu podłączysz np do live'a 5.1. Jedna wada kupisz tylko w carrefur'że a inspire creatiw'a są słabiutkie kumpel je ma to wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jak wyżej .......CREATIVE 5300 i ..........TERRATEC AUREON 5.1 FUN :D ....jest to napewno lepsza karta od SB LIVE 5.1 :D i cenka przyjazna. :) ta dzwikowka, lub sb live 5.1 oem + http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19868 przeczytaj to :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 przede wszystkim live'a 5.1 oem za 150, za nie box za 240. nowego ze sklepuChyba coś ci się pomyliło, mi nie chodzi o live'a tylko o Digital. A to chyba różnica ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 przede wszystkim live'a 5.1 oem za 150, za nie box za 240. nowego ze sklepuChyba coś ci się pomyliło, mi nie chodzi o live'a tylko o Digital. A to chyba różnica ?? tak, jeden jest z pudelkiem drugi bez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 o ile sie nie myle to teraz w promie w Mediamarkecie sa glosniczki creativa 6700 za 500.Co prawda jednego glosniczka na razie w 100% nie wykorzystasz(kogo stac na sb audigy 2)ale trzeba myslec przyszlosciowo. Co do jakosci dzwieku to trzeba sprawe postowic jasno------zaden zestawik do kompa ponizej 1000 nie da ci porzadnych wrazen odsluchowych przy slychaniu muzyki.Co innego filmy , w tej kwestii to jest fajna sprawa,nawet niezle wymiataja,sam mam starego dtt 2200.Muzyki jednak slucham na kolunienkach i wzmacniaczku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 w cenniku komputronika jest takie coś: Creative Inspire™ 6700 6.1 + SB Live 5.1 OEM http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5189 może jestem głupi ale dla mnie 6.1 nie jest równe 5.1 , co to ma być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 w cenniku komputronika jest takie coś: Creative Inspire™ 6700 6.1 + SB Live 5.1 OEM http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5189 może jestem głupi ale dla mnie 6.1 nie jest równe 5.1 , co to ma być zostanie ci ejden glosnik wolny ;) serio :> a i tak moim zdaniem dzwiek 6.1 to porazka :/ 7.1 to rozumiem, ale 6.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...