Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witam, w zwiazku z pewnym przyplywem gotowki, rozwazam kupno drugiego lapka :) Pierwszy powedrowalbym po dokupieniu pamieci w rece Mamy :) ewentualnie mojej dziewczyny, a tego nowego bym sobie zatrzymal :) Wynalazlem pare takich modeli ktore sa cenowo dla mnie a spelnialyby w jakis sposob moje oczekiwania :) Wiec tak: Fujitsu Siemens Amilo L1310G Weight 2.8 kg Display 15.4 in DVD±R (+R double layer) Processor 1.5 GHz Celeron M RAM 512 MB HDD 60 GB Grafa Ati Radeon Xpres 200 Minusy - nie wiem jak tam z gwarancja i serwisem u FSa?? Toshiba Satellite Pro A100 Display 15.4 in Mainboard Chipset Type ATI Radeon Xpress 200M DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM Processor 1.4 GHz Celeron M RAM 512 MB DDR2 533 HDD 60 GB Graphics Processor ATI Radeon Xpress 200M Minusy - procek wolniejszy Plusy - wiecej dodatkow i bajerow, Toshiba :) Toshiba Pro M50 14" TruBrite matryca Chipset mobo ATI xPress 200M DVD RW DL Celeron M 370 1.5 GHz 512 DDR2 533 HDD 60 GB 5400 grafa Ati Radeon Xpress 200M FS Amilo L7310W Intel Celeron M370 Processor 1.5GHz 512MB Memory (2 x 256MB) 40GB Hard Drive 14.1" WXGA Widescreen (1280x800) DVD±RW (+R double layer) Minusy - 40 GB dysk to chyba troche malawo jak na obecne czasy, zwlaszcza ze do wypalenia DVD by styklo miec z 10 wolnego :/ FUJITSU SIEMENS AMILO V2060 Processor Type Intel Pentium M 735A Processor speed 1700 mhz Memory Size 512 mb Memory Type DDR2 Hard Drive Capacity 40 Gb Optical Drives DVD R/RW Floppy Disk Drive No Screen Size/Type 15" XGA TFT Graphics Card Type Intel GMA 900 Graphics Memory 128mb shared mb I znowu chyba troche maly dysk :/ Co o nich myslicie?? Mial ktos z Was z nimi doczynienia?? Jest tez Acer na Sempronie 3000+ z 1GB pamieci i 100GB dysku ale jakos tak do niego sie przekonac nie moge... model Aspire 3004WLMi Moze cos innego ktos ma do zaproponowania?? dla mnie wazne 512 ramu, wifi, dvd-rw najlepiej DL, i zeby sie chociaz cos pograc w Generalsow dalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Destiny, it is your destiny to put topic in right place!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Destiny, it is your destiny to put topic in right place!!! :mur: Upsi... zapomniałem ze jest podforum do tego :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 A TEN ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 OoooO :D to calkiem calkiem wyglada :D i cena ladna :D Trzeba rozwazyc :) Wielkie dzieki!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 TU jest jego wersja z 100MHz wolniejszym prockiem (najmniejsza cena jaka znalazlem) o prwie 100zl tansza (a roznicy miedzy Celkiem 1.6 a 1.7 raczej nie odczujesz). Za to 100zl (+ 60zl ;) wzialbym drugie 512 ramu. I pamietaj ze Asus to Asus wiec na jakosci sie nie zawiedziesz. Aha TU masz jego test. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Slyszalem dosyc zroznicowane opinie na temat asusa... musze dobrze pomyslec ale jak narazie Asus liderem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Wydaje mi sie ze za ta kase nic lepszego nie znajdziesz...a jaka jest Twoja gorna granica cenowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Hmmm... obecnie jestem w UK wiec licze w funtach... mysle ze 550 to max co moge dac. Na polskie raczej wiecej niz 3500 nie dam :( W to wliczam dokupienie dodatkowego ramu raczej :( Ceny miedzy polska i anglia sie troche roznia i nie zawsze na korzysc anglii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...