nemo1802 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Własnie wyszlifowalem swoja bude z lakieru. Gdy wypoleruje ja na lustro ( o ile dam rade) musze ja czyms zabezpieczyc przed rdza. Czy szklo wodne nadaje sie do tego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 a nie lepiej lakierem bezbarwnym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ale w domu (chyba tak mi sie narazie wydaje) nie zzrobie tego idealnie. Czy istnieja lakiery bezbarwne w spray?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pewnie ze tak :) tylko z tego co pamietam to sa troche drozsze od zwyklych farb w spray'u. lakierem bezbarwnym w sprayu da sie extra rowno pokryc powierzechnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) tak , jest wiele tego typu produktow , polecam lakier motip , da sie ladnie w domowych warunkach to zrobic wystarczy rownomiernie nakladac lakier , cienkimi warstwami, lakier motip jak kupowalem to kosztowal tyle samo co lakier metalik czy inny tego typu wiec nie ma roznic w cenie Edytowane 10 Maja 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 szkło wodne??? ono jest do osuszania powierzchni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ile moze kosztowac mnie wizyta u lakiernika, jesli chcialbym pomalowac boki obudowy i jej gore?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_1401 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 to idz sie zapytaj lakiernika, kazdy lakiernik ceni się inaczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Ile moze kosztowac mnie wizyta u lakiernika, jesli chcialbym pomalowac boki obudowy i jej gore?? w każdym razie przygotuj się na to, że nie będzie tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 30-50zł za całą bude, jeśli sie dogadasz :] (a wiec za 2 puszki motipa) Ja własnie cos kolo tego dałem za lakierowanie gołych blach. Link do budy w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 30-50zł za całą bude, jeśli sie dogadasz :] (a wiec za 2 puszki motipa) Ja własnie cos kolo tego dałem za lakierowanie gołych blach. Link do budy w opisie to jak ja się kiedyś pytałem to ciul 80-100zł powiedział :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 heh to ja za 300 pomalowałem samochód :P (tzn nie licząc materiału :D:D:D:D razem wyszło 700 :-P ) ale już nie komentuje bo gadam nie na temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 kurcze to ja powiemże lakiernik za skuter chciał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 200zł ... a tu buda i 100 ... drogo ... a szkło nie dodaje sie do farby żeby była twardsza albo do betonu żeby był wytzrymalszy ?? Ja proponuje lekierem zrobić w spreju bo ze szkłem sie babrać to syf jak nie wiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item104532586_motip_...wny_500_ml.html i tanio wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...