turkuć Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 AXDA11700DUT3C JIUGB 0251XPPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dobra 8). Ale JIUHB lepsza :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 czyli na Epox 8rda+ spko te 2200 + wyciagne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 2200+ czy 2200Mhz bo to pierwsze to spokojnie nawet na A0 wyciągniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 na antka 2200 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 czyli na Epox 8rda+ spko te 2200 + wyciagne Bez problemu na MSI KT3 Ultra2 zapusciłem XP1700+ B0 na 2200+ na szynie 166 bez podnoszenia Vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mój na 2GHz wymaga 1,75 V ale ty lko JIUCB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a czy AIUGA0 dobrze sie kreca? warto je brac? koles ze sklepu mi mowil, ze bez podnoszenia napiecia chodzil 2GHz, pytam sie, bo nie sadze abym znalazl w moim miescie cos lepszego, moze jutro cos bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a czy AIUGA0 dobrze sie kreca? warto je brac? koles ze sklepu mi mowil, ze bez podnoszenia napiecia chodzil 2GHz, pytam sie, bo nie sadze abym znalazl w moim miescie cos lepszego, moze jutro cos bedzie Raczej kiepsko sie kręcą , są to procki jeszcze na A0 więcej jak 2000MHz sie nie spodziewaj , oczywiście na standardowym napięciu za chiny na tyle nie pujdzie , ale tak przy 1,85 powinnien pujść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a czy AIUGA0 dobrze sie kreca? warto je brac? koles ze sklepu mi mowil, ze bez podnoszenia napiecia chodzil 2GHz, pytam sie, bo nie sadze abym znalazl w moim miescie cos lepszego, moze jutro cos bedzie Raczej kiepsko sie kręcą , są to procki jeszcze na A0 więcej jak 2000MHz sie nie spodziewaj , oczywiście na standardowym napięciu za chiny na tyle nie pujdzie , ale tak przy 1,85 powinnien pujść. tak mi sie wydawalo, czyli dalej bede sie ludzil, ze w koncu trafi mi sie dobry egzemplarz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...