ZIBI_PL Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 http://www.ragdollsoft.com/ Jest to chyba najlepsza bijatyka 2d w jaka gralem :D A teraz konkrety - w grze sterujemy "szmaciana lalka" ktora wyglada jak kulka z kilkoma patykami. Sterujemy tylko strzalkami, kierujac glowa w ktorej jest umiejscowiony srodek ciezkosci. Stajemy na przeciz komputerowemu AL i walczymy, Brzmi banalnie ale dzieki zastosowaniu SLOW MOTION i grawitacji akcje jakie w tej grze odchodza sprawiaja ze MATRIX to dziecinna igraszka. To poprsotu trzeba samemu zobaczyc, Dzieki 3 trybom zabawa sie nienudzi, mozna zagrac 1 vs AL 1 vs 1 2 vs AL (coop) Moj rekord to ok 290 tys pkt :D (9 lvl) Ps. Ustawienia na jakich gram to: Slow motion na maxa Gravity na 8 ;] Blood na 30 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Super gierka nieźle wciągają mnie takie tytuły :razz: hahahahaha właśnie zrobiłem FATALITY hahahha odleciała kolesiowi głooowaa hha lepsze to jest od DOA3! przynajmiej dla mnie :D na stokowych ustawieniach 8 kombo max 427 000 (2 level) Edytowane 11 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Rzeczywiscie gra spoko, ale chyba lepsze jest RagDoll Kung-fu Szkoda ze nie ma multi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 multi jest....ale tylko z kolega na jednym kompie. A szkoda ze nieda sie zrobic turnieju na lanie =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zle sie wyrazilem, wlasnie mi o multi na neta chodzilo ;] bo granie z kompem jest nudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...