.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Mam nastepujacy problem: Mialem na jeden dzien zalozone WC na procu. Pamięci w kompie byly GoodRam. Wsio działało itp. Niestety po złozeniu komputera do obudowy pamięci przedstawiają się jako 1024Mb ( a sa 512 ) :blink: i nie przechodzą POSTu tylko stoją po przeliczeniu pamieci. Wkładałem na próbe kingstony 512Mb w ten sam slot zamiast Goodramów i nie ma najmniejszego problemu. Ps. U kumpla te moje GoodRamy działają bez problemu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) sprubój clear CMOS a jak nie pomorze to spruboj powkladac pamiec do roznych slotow. Edytowane 13 Maja 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Clear CMOS nic nie daje. Cały czas to samo Wkładałem w różne sloty. To samo Edytowane 13 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...