Bierut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Czy projektor może się przegrzać? Organizujemy dyskotekę, hna której użyjemy projekt0ra do wyswietlania roznych bajerow. Odbedzie sie to w korytarzu, ktory ma 87m dlugosci i 7 szerokosci i duzo odgalezien. temp przewidywana ok. 37 stopni wiadomo ludzie poca sie i wydychaja powietrze. Nie przegrzeje sie projektor od takiej temperatury? PS Projektor firmy SANYO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 raczej nie ;) ale nigdy nie zaszkodzi polozyc na niego siakiegos coolera (nawet tak ochladzajacy cialko w lato ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mam taki wiatrak na 220 v zefir sie nazywa hehe moglby starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 mam taki wiatrak na 220 v zefir sie nazywa hehe moglby starczycStarczy, a przy okazji wy DJeje sie schlodzicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 chyba ze tam jest totalnie oblesnie i wilgotno a sa takie miejsca .... predzej ktos pijany to rozwali, niz to sie przegrzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Oblesnie i wilgotno nie jest - to moja szkola, ani jakis pustostan :) Mam nadziej ze nikt tego nie rozwali, zreszta od czego sa straznicy miejscy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Wiem, ze pytam jak laik, ale nigdy nie pracowalem na kompie w wyżej wymienionych warunkach termalnych. Mam laptopa i komputer stacjonarny, chyba nic nie bedzie sie z nimi dzialo. Jak myślicie? PS Zaden z nich nie byl podkrecany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 czlowieku nie pekaj 37C to nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 na bank nic sie nie stanie! ja Ci to gwarantuje...a poza tym pojektor ma chyba wbudowane chlodzenie? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Dzieki, uspokoiliscie mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...