Skocz do zawartości
brokulin

Tecra A7-108 - Jaka Karta Graficzna?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Uznałem, że ten temat bardziej pasuje do tego działu, jeżeli tak nie jest to prosze o przesunięcie.

Noszę się z zamiarem zakupu Tecry A7-108, tylko męczy mnie jedna kwestia. Oficjalna strona Toshiby (TUTAJ) mówi, że na karcie jest 256MB+256MB RAMu. W kilku sklepach znalazłem ten model z 128MB swojej pamięci + 256MB HyperMemory. I teraz już nie wiem...

W tym sklepie (TUTAJ) powiedziano mi, że są dwa różne modele kart montowanych w A7-108.

Z po rozmowie ze sprzedawcą z tego sklepu (TUTAJ) dowiedziałem się, że jest tylko jeden model posiadający 128+128MB, po czym podano mi odnośnik do oficjalnej strony Toshiby, gdzie napisane jest wiadomo co :mur:

Ktoś może posiada jakieś informacje na temat pamięci na tej karcie? Dodam jeszcze, że na stronie ATI nie znalazłem wystarczających informacji.

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Uznałem, że ten temat bardziej pasuje do tego działu, jeżeli tak nie jest to prosze o przesunięcie.

Noszę się z zamiarem zakupu Tecry A7-108, tylko męczy mnie jedna kwestia. Oficjalna strona Toshiby (TUTAJ) mówi, że na karcie jest 256MB+256MB RAMu. W kilku sklepach znalazłem ten model z 128MB swojej pamięci + 256MB HyperMemory. I teraz już nie wiem...

W tym sklepie (TUTAJ) powiedziano mi, że są dwa różne modele kart montowanych w A7-108.

Z po rozmowie ze sprzedawcą z tego sklepu (TUTAJ) dowiedziałem się, że jest tylko jeden model posiadający 128+128MB, po czym podano mi odnośnik do oficjalnej strony Toshiby, gdzie napisane jest wiadomo co :mur:

Ktoś może posiada jakieś informacje na temat pamięci na tej karcie? Dodam jeszcze, że na stronie ATI nie znalazłem wystarczających informacji.

Z góry dziękuje za pomoc.

ja niedawno tez czytalem o tym cos i podobno to jest jakos tak ze ona maja 128mb i pozostale 128 ma przydzielane dynamicznie w zaleznosci od potrzeb...

ale nie powiem na 100% ze tak wlasnie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem o co chodzi z pamięcią własną i przydzielana dynamicznie. Ważne jest to, czy ktoś wie ile rzeczywiście jest tej pamięci, bo żaden ze sklepów nie potrafi mi udzielić konkretnej informacji.

EDIT: Już nieaktualne, można zamknąć temat, kupiłem inny laptop.

Edytowane przez brokulin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi