brokulin Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Witam Uznałem, że ten temat bardziej pasuje do tego działu, jeżeli tak nie jest to prosze o przesunięcie. Noszę się z zamiarem zakupu Tecry A7-108, tylko męczy mnie jedna kwestia. Oficjalna strona Toshiby (TUTAJ) mówi, że na karcie jest 256MB+256MB RAMu. W kilku sklepach znalazłem ten model z 128MB swojej pamięci + 256MB HyperMemory. I teraz już nie wiem... W tym sklepie (TUTAJ) powiedziano mi, że są dwa różne modele kart montowanych w A7-108. Z po rozmowie ze sprzedawcą z tego sklepu (TUTAJ) dowiedziałem się, że jest tylko jeden model posiadający 128+128MB, po czym podano mi odnośnik do oficjalnej strony Toshiby, gdzie napisane jest wiadomo co :mur: Ktoś może posiada jakieś informacje na temat pamięci na tej karcie? Dodam jeszcze, że na stronie ATI nie znalazłem wystarczających informacji. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Witam Uznałem, że ten temat bardziej pasuje do tego działu, jeżeli tak nie jest to prosze o przesunięcie. Noszę się z zamiarem zakupu Tecry A7-108, tylko męczy mnie jedna kwestia. Oficjalna strona Toshiby (TUTAJ) mówi, że na karcie jest 256MB+256MB RAMu. W kilku sklepach znalazłem ten model z 128MB swojej pamięci + 256MB HyperMemory. I teraz już nie wiem... W tym sklepie (TUTAJ) powiedziano mi, że są dwa różne modele kart montowanych w A7-108. Z po rozmowie ze sprzedawcą z tego sklepu (TUTAJ) dowiedziałem się, że jest tylko jeden model posiadający 128+128MB, po czym podano mi odnośnik do oficjalnej strony Toshiby, gdzie napisane jest wiadomo co :mur: Ktoś może posiada jakieś informacje na temat pamięci na tej karcie? Dodam jeszcze, że na stronie ATI nie znalazłem wystarczających informacji. Z góry dziękuje za pomoc. ja niedawno tez czytalem o tym cos i podobno to jest jakos tak ze ona maja 128mb i pozostale 128 ma przydzielane dynamicznie w zaleznosci od potrzeb... ale nie powiem na 100% ze tak wlasnie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokulin Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Wiem o co chodzi z pamięcią własną i przydzielana dynamicznie. Ważne jest to, czy ktoś wie ile rzeczywiście jest tej pamięci, bo żaden ze sklepów nie potrafi mi udzielić konkretnej informacji. EDIT: Już nieaktualne, można zamknąć temat, kupiłem inny laptop. Edytowane 19 Maja 2006 przez brokulin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...