w-u-j-e-k Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Składam się do kupna nowej obudowy,troche poszukałem i rzuciły mi się 2 takie: Chieftec Dragon Chieftec LBX Mogłyby się wypowiedzieć osoby które mają te obudowy na ich temat?? W LBX podoba mi się to rozwiązanie z dyskiem (dość oryginalne ), ale na korzyść Dragona przemawia fakt że jest nieco większy i ma 2 miejsca na wentylatory z przodu ,czego LBX niema :angry: Czy wentylacja w LBX jest na dość porządnym poziomie??Bo chce mieć dość dobrze wentylowaną bude a wentyle z przodu dużo dają !! I czy jak włoże wentyle z boków to będą dobrze wentylowały bude ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ja bralbym LBXa bo: - dluzszy (wiecej miejsca) -w dragonie na froncie montujesz 2 wentyle a w LBXie na boku tak ze wieja na dyski wchodza 3 sztuki i wentylacje masz jak w dragonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) W LBXie montaz do dyskow jest do [gluteus maximus], niektorzy sie skarza ze wibracje przenosi na bude. Edytowane 16 Maja 2006 przez jauhis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 No dobra fakt w LBX wieje na dysk z boku ,ale chyba duża jest różnica między wianiem z boku a z przodu nieprawdarz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...