bryken Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Sprawa wygląda tak posiadam to athlon 1700xp JIUHB max vcore 1,7 a mobo moze dac 1,9 epox 8k9a7i zasilana głównie z 5V gf 6600gigabyte sparkle 400@500 500@700 (bios wgrany i zmodyfikowany przeze mnie tylko w 3d w 2d standart) coś ciekawego to jeszcze AC fan 3, wentyl 12cm antec jakis niebieski dwie katody cd rom dwa dyski 40gb i 8gb i sprawa wyglada tak, że czasem nie mogę włączyć kompa i muszę wyciągnąć kabel zasilający poczekać 30sekund i mogę włączać sytuacja ta ma cały czas miejsce niezależnie czy komp jest przed czy po OC :mur: co to może być? Hmm restartów nie mam. Edytowane 17 Maja 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Sam po części sobie odpowiedziałeś w opisie, widocznie zasilacz się kończy albo wyłapuje jakieś zwarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) hmm zwarcia ostatnio no jakies 6miesiecy temu wujek byl i uziemial gniazdko bo buda kopała teraz jest już spoko czyli mówisz, że zasilacz na emeryture albo zwalona instalacja elektryczna jak wyeliminować jedną z przyczyn? chyba przyniose neoteca v4202 od sąsiada ale on chyba jest przystosowany do płyt 12V ale powinien sobie poradzic? Edytowane 17 Maja 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...