woj84 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Powszechnie wiadomo że kontroler pamięci w AMD ma wpływ na OC RAMu, ale czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak duży wpływ? Widziałem że ktoś na 2 różnych procach miał 5MHz różnicy w OC pamięci. Jestem ciekaw czy ktoś widział jeszcze większy "rozrzut". Pozdro i dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Tak, wszystko to samo, tylko procesor był inny. Czytałem to tutaj gdzieś na forum, ale niestety linka nie mogę dać bo nie mogę znaleść tego tematu ;) Ogólnie mi chodziło z jaką max spotkaliście się rozbierznością przy samej wymianie procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Taką na przykład że kontroler przy 250 na pamięciach mówi stop i nic więcej się nie pociśnie... różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...