rysioo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dzisiaj oladalem se filma [przed chwilom doslownie] 8 mile no i se go ogladam i po 25 minutach mi reseta przywalilo i po ponownym uruchomieniu systemu dzwiek na kompie nie dziala jaka moze byc tego przyczyna ????? glosniki dzialaja czyli pewnie karta siadla ale dla czego ?? nie czaje tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jakies przebicie napiecia moze. Skoro restart + spalona grafa = wnioskuje przebicie - nie masz czasem codegena 300W ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dzisiaj oladalem se filma [przed chwilom doslownie] 8 mile no i se go ogladam i po 25 minutach mi reseta przywalilo i po ponownym uruchomieniu systemu dzwiek na kompie nie dziala jaka moze byc tego przyczyna ????? glosniki dzialaja czyli pewnie karta siadla ale dla czego ?? nie czaje tego HaHaHa Ale naszczescie masz na gwarancji!!! Nową ci dadza i juz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jeszce dodam ze przed samum resetem byl taki okropny dzwiek ze uszy bolaly tak przez pol sekundy i wtedy reset i za h u j nie dziala ;((( fuck a gwarancja sie skonczyla 2 miechy temu ;((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 uu lajw powiedzial paap :/ lajw ma chyba zworki od wzmacniacza?? sproboj wylaczyc wzmacniacz (ten zintegrowanyz karta :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 hmmmmm juz jest spox heheh ale sie zdolowalem wyjalem karte oblukalem wygladala na zdrowom :wink: pokombinowalem ze zworkami podlaczylem jeszcze raz wlaczam kompa i dziala nie czaje teraz zupelnie cos te kabelki przerywaly czy cus ? jest spoko a juz myslalem ze bede musial karte nowom kupowac jak jeszcze nie nazbieralem na gloszniczki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Dzisiaj oladalem se filma [przed chwilom doslownie] 8 mile no i se go ogladam i po 25 minutach mi reseta przywalilo i po ponownym uruchomieniu systemu dzwiek na kompie nie dziala jaka moze byc tego przyczyna ????? glosniki dzialaja czyli pewnie karta siadla ale dla czego ?? nie czaje tego HaHaHa Ale naszczescie masz na gwarancji!!! Nową ci dadza i juz! wytłumacz mi czemu cie to smieszy?!?! jak walnął bi ci jakis podzespol kompa tez bys byl taki wesoly?? :lol: ? no niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...