Skocz do zawartości
AndrzejGdz

Czy Warto Taka Pamiec Za 150 Zl ( Screen) ?

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest noname tylko PQI - firma w USA dość popularna gdyż robi solidne i niedrogie ramy. To jak widać jest jakiś budget-line bo nie ma radiatorów.

Na jakich kościach trudno stwierdzić - chyba Infineonach ale pewności 100% nie mam. Data produkcji wskazywałaby na CE-5.

[edit] Prędzej jednak jest to NANYA. Pqi chyba robi dużo pamięci na nanya'ch :)

pozdr

Edytowane przez myrddin669

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie oplaca sie, dla mnie to zwykle No Name Ram.....

Za ok. 170zl bedziesz mial na Allegro markowe kostki.

Uuuuu ale mam zamontowana i nie sprawia zadnych klopotow w takim razie i tak juz chyba po "ptakach" nie mam chyba szans na reklamowanie ?

To jak widać jest jakiś budget-line bo nie ma radiatorów.

Co oznacza

budget-line bo nie ma radiatorów

? Edytowane przez AndrzejGdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuu ale mam zamontowana i nie sprawia zadnych klopotow w takim razie i tak juz chyba po "ptakach" nie mam chyba szans na reklamowanie ?

Co oznacza ?

Jak dobrzedziała, to reklamacja nic nie da :P a oznacza to tyle, że pamięć nie jest dedykowana do podkręcania, jeśli tego nie planujesz, to zostaw ją sobie i ciesz się, bo cena przyzwoita :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrzedziała, to reklamacja nic nie da :P a oznacza to tyle, że pamięć nie jest dedykowana do podkręcania, jeśli tego nie planujesz, to zostaw ją sobie i ciesz się, bo cena przyzwoita :)

Raczej podkrecanie pamieci nie wchodzi w gre , jest to raczej dla mnie w tej chwili "inny swiat".

Dzieki za odpowiedz Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi