AndrzejGdz Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Witam ! Mam pytanko ? Czy warto kupic tak pamiec 512 RAM za 150 zl ? Czy to jest pamiec dobrej firmy ? Jezeli macie jakies uwagi odnosnie tej pamieci prosze o podanie wad lub zalet tej kasci. Pozdr Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Moim zdaniem nie oplaca sie, dla mnie to zwykle No Name Ram..... Za ok. 170zl bedziesz mial na Allegro markowe kostki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) To nie jest noname tylko PQI - firma w USA dość popularna gdyż robi solidne i niedrogie ramy. To jak widać jest jakiś budget-line bo nie ma radiatorów. Na jakich kościach trudno stwierdzić - chyba Infineonach ale pewności 100% nie mam. Data produkcji wskazywałaby na CE-5. [edit] Prędzej jednak jest to NANYA. Pqi chyba robi dużo pamięci na nanya'ch :) pozdr Edytowane 18 Maja 2006 przez myrddin669 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Moim zdaniem nie oplaca sie, dla mnie to zwykle No Name Ram..... Za ok. 170zl bedziesz mial na Allegro markowe kostki. Uuuuu ale mam zamontowana i nie sprawia zadnych klopotow w takim razie i tak juz chyba po "ptakach" nie mam chyba szans na reklamowanie ? To jak widać jest jakiś budget-line bo nie ma radiatorów.Co oznacza budget-line bo nie ma radiatorów ? Edytowane 18 Maja 2006 przez AndrzejGdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek82 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Uuuuu ale mam zamontowana i nie sprawia zadnych klopotow w takim razie i tak juz chyba po "ptakach" nie mam chyba szans na reklamowanie ? Co oznacza ? Jak dobrzedziała, to reklamacja nic nie da :P a oznacza to tyle, że pamięć nie jest dedykowana do podkręcania, jeśli tego nie planujesz, to zostaw ją sobie i ciesz się, bo cena przyzwoita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Jak dobrzedziała, to reklamacja nic nie da :P a oznacza to tyle, że pamięć nie jest dedykowana do podkręcania, jeśli tego nie planujesz, to zostaw ją sobie i ciesz się, bo cena przyzwoita :)Raczej podkrecanie pamieci nie wchodzi w gre , jest to raczej dla mnie w tej chwili "inny swiat". Dzieki za odpowiedz Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...