Panek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Postanowilem przesiasc sie z mojego starego napedu LG x12 na nowszy model. Znalazlem kupca (cos kolo 100-110 to chyba akurat) i pomuslalem o przejsciu na model LG GCE-8481B. Opisali go dosc dobrze na cdrinfo.pl i rzeklbym ze za ta cene jest niewiele napedow o podobnych parametrach. Jedyne z czym sobie nie radzi to plyty zabezpieczone nowymi metodami. Jak dlugo mam swoja nagryware (lgx12) to nie zapsula mi ona zadnej plyty, no chyba ze z mojej winy. Stad pytanie czy ten model LG GCE-8481B jest cd killerem? Duzo sie o tym mowi ale czy to prawda? Ps. Ja mam nagryware i DVD LG i nie mialem z mimi zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ja nie mam z nagrywareczką rzadnego problemu. Fakt że jak go zakupiłme to był walnięty, no ale po tygodniu mi wymienili na lepszy model. I od tamtego czasu zero problemów. Z tego co ja słyszałem to cd'ki powyżej 52, są jakieś walnięte bo zamiast cześći metalowych dali plastki i przy dużej prędkości płyty wypadają przednim panelem. Niewiem może to jakiś bonus od LG :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mam osobiście i narazie sobie chwalę, apropos wcześniej miałem LG16x i mi się zwaliła, ale pozostaję wierny firmie i narazie jest spox :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam ta nagryware od jakiegos miesiaca. Przerobila juz z setke plytek i jak dotychczas wszystko w porzadku. Jedyny minus to to ze czasami jak sie rozkreci przy odczycie plytek to troche halasuje ale tak ma sporo szybkich napedow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja tez mam spawarke LG GCE-8160B i chwale sobie. juz cos kolo 300 plytek nagrala i chodzi bez wiekszych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 To dodam od siebie ze tyz jusz mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...