KoT1 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Hej.......a więc jest tak Jak zwykle... wcześniej był owszystko OK Mam problem z odtwarzaniem plików wideo tzn. klikając na takim pliku, avi mpg itd - dostaję od razu komunikat, że AciveMoovie wykonał nieprawidłową operację - pamięć nie może być write i następuje "wylogowanie użytkownika". Gdy taki plik próbuję odtworzyć z programu do odtwarzania filmów wszystko jest OK. Problem dotyczy tylko niektórych katalogów, Moje dokumenty, katalogu zdefiniowanego jako roboczy dla karty TV. Jeżeli taki plik, z tego katalogu przekopiuję w inne miejsce wszystko jest Ok. Naprawdę nie wiem o co chodzi. Może ktoś spotkał się z takim czymś... Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) spróbuj zastosować to polecenie: REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL nie będziesz miał podglądu w plikach Video, jak mimo to problem nie ustąpi to przywrócić poprzedni stan możesz poleceniem: REGSVR32 SHMEDIA.DLL Edytowane 19 Maja 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 spróbuj zastosować to polecenie: REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL nie będziesz miał podglądu w plikach Video, jak mimo to problem nie ustąpi to przywrócić poprzedni stan możesz poleceniem: REGSVR32 SHMEDIA.DLL ------------ Dzięki...zobaczę może się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...