Snooze Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Mam N3510 i Tak taka w erze. Moge odbierac telefony i wysylac oraz odbierac smsy lecz nie moge zadzwonic nawet na 9898. Pisze mi ze siec jest chwilowo niedostepna :(( mam juz tak od 5h czy ktos wie o co chodzi i co z tym zrobic ?? Wlozylem sobie karte starszego (idea) i wszysko dziala wiec telefonik raczej jest sprawny...ktos ma jakis pomysl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 -Walniety SIM card -Walnieta (czasowo) ERA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 jesli sim mi walnal to moge cos z tym zrobic np isc do ery zeby mi dali karte i przezucili na nia moja kase i numer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie wiem ale jesli masz zarejestrowana (w POPie sie wysyla karte rej.) to pewnie tak. Znajac ERE odplatnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nic sie nie martw, moja kolezanka tez tak ma i sie bardzo irytuje... jakies sprawy zapewne natury technicznej ze strony operatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ArthJ dzieki wielkie czyli zapewne to naprawia ona ma w tak taku ?? A wlasnie mam takie wazne sprawy (sercowe) do zalatwienia :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 tak jest, w tak taku i tez ma dola bo musiala wykonac pilny telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 doczytalem sie na www.fkn.pl ze w calej polsce nie dziala tak tak ;/ - mam nadzieje ze rano bedzie dzialac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...