Skocz do zawartości
Olek

CoÅ› siÄ™ dzieje??

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dawno bo jakiś tydzien temu zakupiłem DVD ASUS E616 i na pocztku spoko ale teraz po włożeniue płytki czy to cd czy dvd ale tu mniej zaczyna cos strzelac w srodku a windzie wszytko skacze co to moze byc albo jak temu zaradzic czy jest ozliwośc krzywego przykrecenia w obudowie :? dvd zakupiłem w www.polbras.pl wiec nie bardzo chce mie słac go spowrotem na własny koszt :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym dma u mnie to sie juz pogubiłem posiadam intela płyte i z tego co mi wiadomo aby sprawdzic dma nalezy wejśc w ten programik intel aclelator co sie instaluje tam przy cd-ka jest napisane bieżacy tryb UDMA-2 czy to o to chodzi?? a moze jest inny sposób sprwdzania dma na płytach intela (z chipsedem) aha posiadam system win xp z tym dma u mnie to sie juz pogubiłem posiadam intela płyte i z tego co mi wiadomo aby sprawdzic dma nalezy wejśc w ten programik intel aclelator co sie instaluje tam przy cd-ka jest napisane bieżacy tryb UDMA-2 czy to o to chodzi?? a moze jest inny sposób sprwdzania dma na płytach intela (z chipsedem) aha posiadam system win xp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...