Gość evo4 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 otóz mam tę kartę i windowsa xp pro x64 , na nią można zaisntalować drivery od realteka więc znalazłem pod win x64 stery do realteka i nie moge ich zainstalowac na tej windzie, czymoze mi ktos powiedziec co jest? sterowniki sa zgodne z tym win. i podchodza po te karte, prosze o natychmiastowa pomoc, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Lepiej dobrze sprawdź te stery bo jesli mnie pamieć niemyli to ta karta ma chip TI a nie realtek pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 otóz mam tę kartę i windowsa xp pro x64 , na nią można zaisntalować drivery od realteka więc znalazłem pod win x64 stery do realteka i nie moge ich zainstalowac na tej windzie, czymoze mi ktos powiedziec co jest? sterowniki sa zgodne z tym win. i podchodza po te karte, prosze o natychmiastowa pomoc, Poszukaj sterów innych firm. Dwl-510 jest sprzedawana "pod" kilkoma markami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...