Gość mariush190 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Witam! Kupiłem notebooka IMB 560x, nie jest to nowy laptop ;D Ma juz swoje lata ale do internetu sie naadaje w 100% Włączyłem sobie everesta i przeraziła mnie jedna sprawa... mianowicie brak L2 cache.. wydawało mi sie ze pentium ma, i nadal mi sie tak widaje. Zobaczcie na screen: Wbijam do biosu, a on jest tak jak by go wcale nie było! Pisze easy mode i mozna ustawic tylko bootowanie, date i godzine. Ja chce cos wiecej.. Jak wejsc do advanced mode, jesli cos takiego istnieje?? Aha iz zarz walne kilka fotek z biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Witam! Kupiłem notebooka IMB 560x, nie jest to nowy laptop ;D Ma juz swoje lata ale do internetu sie naadaje w 100% Włączyłem sobie everesta i przeraziła mnie jedna sprawa... mianowicie brak L2 cache.. wydawało mi sie ze pentium ma, i nadal mi sie tak widaje. Zobaczcie na screen: Wbijam do biosu, a on jest tak jak by go wcale nie było! Pisze easy mode i mozna ustawic tylko bootowanie, date i godzine. Ja chce cos wiecej.. Jak wejsc do advanced mode, jesli cos takiego istnieje?? Aha iz zarz walne kilka fotek z biosu. Pentiumy MMX i zwykle bez MMX nie mialy wlasnego cache'a L2, byl on na plycie montowany zazwyczaj, a jak go nie masz, to sadze, ze albo jest gniazdo na mobo w laptopie, albo w ogole nie masz mozliwosci miec cache L2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...