FSC Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Czy znacie moze jakis program, ktory by pokazywal ile mniej wiecej zostalo minut do wyczerpania bateri. Wiem ze niektore laptopy maja to w standardzie... (chyba Asusy miedzy innymi), ale u mnie w Fujitsu-Siemens Amilo1645 jest podane tylko w %. Chcialbym wiedziec ile minut jeszcze bateria w danej chwili wytrzyma?. Wiec czy macie jakis taki programik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Notebook Hardware Control posiada taką opcję i jest dość rzetelny w tym monitorowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Notebook Hardware Control posiada taką opcję i jest dość rzetelny w tym monitorowaniu :)hmmm, ale czy to nie jest przypadkiem programik tylko pod procki intela?..ja mam amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouseman Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 BatteryMon 2,0 w pełnej wersji sprawdza sie rewelacyjnie, pokazuje wszystkie dane dotyczące baterii. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 sprawdzilem ten notebook hardware control i dziala wysmieniecie....widze ze nie skupiaja sie tylko na prockach intela....a co do tego drugiego programu..juz zaraz sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...