Gość Bio Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 mam taki gadżecik na płytce z gigabyte'a do mojego radka ale jak chcę zainstalowac to nic... klikam i nic... jest w procesach ale nic się nie dzieje... wiecie co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Czy to coś od OC ? Jak tak to nawet się nie trudź i wywal w ******* do kosza :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) tja ale to jest jedyny soft który czyta temp z czujnika na gigabyte radeon 9550 ;p ok jakoś odpaliłem instalator i co mnie spotkało: już ma kopiowac pliki i taki fajny warning się pokazał przy 13%: An error occurred turning the move data process: -132Component:File Group:File: Edytowane 22 Maja 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 spróbuj sciagnac najnowsza versje ze strony gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...