Skocz do zawartości
Gość HDR_o

Lost

Rekomendowane odpowiedzi

Zaciąłem się na momencie gdy Sayid znajduje w moim laptopie jakieś informacje i zamykaja mnie razem z Jackiem w komórce . Potem wypuszcza mnie Kate . Robie zdjecia z tych drzwi pancernych pod ultrafioletem . W notatkach pisze mi że musze znalezc jakieś ukryte drzwi czy jakos tak , nie wiem o co z tym chodzi i gdzie sa te drzwi . Pomoże ktoś :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gre skończyłem, zakonczenie mnie zabilo

Zabiło w jakim sensie? No bo może gra ma np. 2 zakonczenia, wtedy ja dostałem to gorsze :P

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Elliot po prostu odpływa łódką tak? ja tu jak zobaczyłem Locka pomyslałem że zaraz Elliotowi sprzeda kulke w plecy, a tu nic. "Płyń synu, ja tu zostane" tak można streścić ich dialog. LOL jak dla mnie.

Gra naprawdę mocno srednia. Achievementy za bieganie z aparatem troszkę upierdliwe :? Taka zapchaj dziura. Wręcz nie mogłem się doczekać aby zagrać a tu...no co najmniej rozczarowanie. Zacząłem grac ok. 21.00. Z 20 minut temu skończyłem na 1000GS od razu. Gra łatwa, krótka niestety i co najgorsze nic nie wyjaśnia. Zapowiedzi w poprzednim PSXextreme były że wyjaśni się sprawa dymku i innych rzeczy a tu [gluteus maximus] blada. No bo nie liczę, tego że zobaczyliśmy ten "wielki magnes" na własne oczy bo chyba tylko debil by sie nie domyślał, że tam cos takiego jest. Co mi się podobało to przed nowym "odcinkiem" pokazanie "Previously on LOST". Fajny klimacik wprowadzało, za to brawa. Ostatnio myslałem o grze na podst. Prison Break (cos ala Splinter Cell, Kroniki Riddicka itp.), ale chyba podziękuję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o tym zakonczeniu mowicie?

No dobra LOL jak dla mnie :lol2: :lol2: jak podszedłem do łódki miałem od razu napisy końcowe. Bueheheheh WTF? Dlatego zjechałem zakończenie, ale widze po tym, że rzeczywiście zaskakuje. Odpale ostatni epizod jeszcze raz, moze zaskoczy tym razem i obejrze sobie.

EDIT----------

Wczytałem ostatni checkpoint i zaskoczyło. Dziwne. No to zmieniam zdanie zakończenie rzeczywiście ciekawe i niestety jak w przypadku LOSTa rodzące kolejne setki pytań. Mam nadzieje że w LOST 2 wyjaśnią sprawę, a nie pójdą tokiem serialu gdzie niezliczona liczba rzeczy pozostała bez wyjaśnienia.

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi