TripleX Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Moge kupic ta zasilke za 100zl.Co mozecie powiedziec o tym wynalazku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Dla jeleni :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cytat Dla jeleni :P. Dokladnie, qpa jak CondonGen :lol: go szeroka struga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 noooo :> chyba nic nie trza dodawac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cytat Moge kupic ta zasilke za 100zl.Co mozecie powiedziec o tym wynalazku ?? to ze znajac firme L&C to ten zasilacz ma nie wiecej niz 250W mocy dorzuc 114zl i kup Chieftec'a 360W z 1 wentylatorem - pojawily sie TU jak masz jeszcze 60zl to kupisz wersje DualFan :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cytat Dla jeleni :P.wrrrrrwrrrr :) :) jesłi chodzi o mnie to mam gdzieś w domu codegena :) ATX 300W nawet ładnie trzyma ale w koncu Epox 3 fazy :). Heheh ja mam Compaqa wielkości 4 normlanych zasilaczy ATX za 198$ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Jednego takiego deera spalilem w 1 dzień na moim kopie CPU BURNEM ... LOL - daruj sobie ... wez cos ciężkiego ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...