Ruido Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Szukam programiku ktory umozliwy wykonanie gifa bez tla, znacie jakies darmowy ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 w irfanview jest opcja z przezroczystym tłem, ale trzeba podawać kolory jako liczby i nigdy nie wiem, jaka wpisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hmm gdzie jest ta opcja w irfanview?? Zna ktos jeszcze jakie programy ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Szukam programiku ktory umozliwy wykonanie gifa bez tla, znacie jakies darmowy ??? 8OPolecam GifMovieGear [zdaje się że do pobrania z adresu http://www.gamani.com/] cudny program do przezroczystych i animowanych gifów. Ma jedną wadę. Dostępny jest tylko 30 dniowy trial. Wersja pełna kosztuje 40$. Mimo to jednak polecam przynajmniej przetestować. Paint Shop Pro powinien sobie poradzić. Mój Photoshop potrafi, jednak on zdecydowanie nie jest darmowy więc to zupełnie inna bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...