Neo_x Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Siema All.... mam pytanko... czy www.pcprojekt.pl to sklep wysylkowy :?: tak sie sklada ze zamierzam kupic geforce 3 ti200, ale nie mam za bardzo ochoty leciec z Warszawy do Krakowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cześć Też chciałbym wiedzieć bo mieszkam w Gliwicach i chciałbym wiedzieć czy mozna kupować wysyłkowo, ale z tego co zuwazyłem raczej chyba nie istnieje taka mozliwość :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cześć Też chciałbym wiedzieć bo mieszkam w Gliwicach i chciałbym wiedzieć czy mozna kupować wysyłkowo, ale z tego co zuwazyłem raczej chyba nie istnieje taka mozliwość :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :? :? Cześć SĄSIAD ! Mam ten sam "problem" :lol: ,że mieszkam w Gliwicach :!: :!: :!: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Hehe, na razie to nie jest sklep wysyłkowy. Nie ma to jak mieszkać w Krakowie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 jakos nie mam ochoty za bardzo jechac z wawy do krakowa... tylko po to zeby kupic jedna karte graficzna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 jakos nie mam ochoty za bardzo jechac z wawy do krakowa... tylko po to zeby kupic jedna karte graficzna :) Nie narzekaj tak bardzo. W w-wie jest dużo sklepów i giełda jest przecież. Nie mamy tak źle jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Wyslij maila i sie spytaj czy prowadza sprzedaz wysylkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...