maziboss Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam w biosie takie opcje : AGP MASTER 1 WS WRITE i AGP MASTER 1 WS READ obie te funkcje mam wyłaczone czy mam je właczyc ?? Do czego one słuzą ?? Moja karta Radeon 9000 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Obie powinny byc włączone. Tylko zeby Radeony to wykorzystywaly w autostarcie musi byc ATIgart Utility. Defaultowe ustawienie, to ze plyta czeka dwa cykle aby ponownie zapisac dane do portu AGP, jak przestawisz na 1 to oczywiscie jest szybciej. Z rzadka moze to powdowac niestabilnosc szczegolnie przy wyzszym AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A czy moglbys mi powiedziec co to dokladnie jest to ATIgart Utility ?? Skad to mozna sciagnac ?? Jak sie to instaluje ??? I jeszcze jedno ty masz wlaczone te funkcje ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...