oldskul Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Witam. Na dysku mam ponad 4,5k mp3. Chciałbym wszyskie uporządkować, a nie mam czasu bawić si ę w to. Wiem, że istnieje progs, który to wsio zrobi za mnie tzn. np. utworzy folder z nazwą zespołu a potem do niego wepchnie pliki mp3. I to było na forum ostatnio, ale nie pamiętam gdzie. :( Thx z góry za pomoc. Edytowane 25 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 utworzy folder z nazwą zespołu a potem do niego wepchnie pliki mp3 wycaluje Cie jak mi to znajdziesz B) Dolaczam sie do pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 moze to http://www.freedownloadscenter.com/Informa..._Organizer.html nie sprawdzalem tego, znalazlem przez przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...