maziboss Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam Athlona XP 1700+ palomino (to sa dane z 3d marka: Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: Model 6, Stepping 2 CPUID: 0x00000662) Moja plyta głowna to DFI AD73Pro (tu jest jej dokładny opis: http://sj.dfi.com.tw/product/fetch.asp?the...alue=AD73+Pro+) Mam jeszcze 256 DDR (266), Sapphire Radeon 9000Pro i Maxtor 60 Gb ata133:) Powiedzcie mi ile bym wycisnal z mojego procka tak aby go nie zjarac ?? I na jakie wartosci moge go ustawic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 o w d**e!! czlowiek tego pelno bylo!!!!!!!! SZUKAJ!!! Ale ze jestes nowy to powiem ci ze duzo!! powinienes jakies AXP 2100+ wyciagnac na loozaq a nawet to AXP 2200+ pojdzie. Tak wiec musisz odblokowac mnoznik, ustawic sobie np fsb 145 x 12 i bedzie AXP 2100+. Probuj czlowieku roznie, i przedewszystkim SZUKAJ!! Spoko, pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 tez mysle,ze kolo 2100+ pewnie pociagniesz. Wiekszosc tak ma,nawet wieciej. Zycze powodzenia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A co z temeratura ?? Ile max moze wynosic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no coż chyba już wiesz :lol: ze do 55 C nie więcęj a oczywiscie im mniej ty lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Szukaj chlopie,szukaj. To wszystko tu jest na forum.. Takie rzeczy jak temp. to wiadomo,ze jak najnizsza. A co to podkrecania to moze sie zdazyc,ze ledwo pojdzie na 2000+ zalezy od procka jaki kupisz. Takie rzeczy to juz sam musisz sprawdzic. Nigdy sie nie dowiesz teoretycznie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mi się udało 1700+ @2100+ (poszło by więcej ale zabrakło mnożnika i fsb (mostek pada).. vcore standard względnie 0,025 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...