michalak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 JAk włączyć tryb DMA w WINDOWS XP??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 W ustawieniach sprzętowych kontrolera dysków (pierwszego lub drugiego) Panel Sterowania -> System -> Ustawienia sprzętu -> kontrolery dysków ... czy ocś takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 start/panelsterowania/system/menedzerurzadzen/kontroleryIDEATAPI/ Primary lub Secondary/ustawienia zaawansowane... ale jak ci nie bedzie wywalal z powrotem w tryb PIO to bedziesz szczesciarz..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 No to luzik. Fajnie, że ja wogule mam zakładkę zaawansowane z kontrolerach dysków. A mojego Seagate'a U6 40GB widzi jako dysk SCSI !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 ta zakladka pojawia sie na sterownikach Microsoftu tylko.... Musisz zainstalowac Primary lub Secondary..tudziez standardowe kotroley i sie pojawi na 100... w XP mozna zmienic sterwnik IDE Secondary bez koniecznosci restartu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...