IamWeasel Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ściągnąłem sobie triala tego programu bo muszę zmontować film. Importuję klipy a tu nagle w trayu milion ikonek fddshow się pojawia (tyle co klipów zaimportowanych). Wszystko działa, ale dość to niewygodne, więc wszedłem w ustawienia ffdshow audio i video, wyłączyłem pokazywanie ikonek w trayu. Wszystko ładnie, ikonek nie ma, ale kiedy próbuję odtworzyć jakiś klip z tych zaimportowanych to strasznie się tnie, przeskakuje itp. Po ponownym włączeniu ikonek fddshow dalej to samo. Po reinstalacji kodeków (K-Lite) też to samo. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 wywal z fddshow filtr audio, albo zaznacz w nim aby nie pojawiał się na traju... poza tym do zmontowania filmu potrzebny Ci kombajn premier 2.0? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...