Bulizzor Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Dzis pierwszy raz pojawił mi sie dziwny problem otóż nie umiałem załączyć komputera. Włączylem kompa i gdy doszlo do BOOT FROM CD to zaraz po tym usłyszalem strzyknięcie (taki dźwięk jak przy restarcie wydaje dysk) i czarny ekaran a dysk śmiga wiec ja restart i znow strzykniecie i ciemny ekran. Dopiero chyba za 7 razem załapał i mogłem sie zalogowac na kompa. Ale teraz pisząc ten post czasami sobie strzyknie i przez chwile mam zwieszkę. Chocby sie nabawił "czkawki restarowej" dobrze ze sie tylko zwiesza a nie restartuje ale przeszkadza to w pracy. Co moze byc tego powodem? Jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Zabezpiecz dane i zbieraj kase na dysk...Bo ten zapewne dlugo nie pozyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 hehehe pocieszyłes mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) hehehe pocieszyłes mnie :) To nie musi byc wcale dysk, na twoim miejscu sprawdzilbym jeszcze zasilacz, na poczatek czy wtyczka jest dobrze wsadzona, potem jakie sa napiecia. Edytowane 27 Maja 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 W tym programie HD Tune wyszlo mi ze transfer rate = 3,5mb/s co chyba nie jest dobrym wynikiem Dzis kopiowalem film pomiedzy partycjami i trwało to chyba z 4 minuty (normalnie to są sekundy...) Myslicie ze to napewno dysk sie psuje? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...