ent Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Witam! Mam problem z dzieleniem netu przez LANa. W sieci stoi serwerek (nie mam do niego dostepu, nie wiem dokladnie co tam jest :-)) - ma wlaczone DHCP. Mam na testy plytke ECSa na RD480 (szajs jakich malo), nie moge za nic odpalic neta, sieciowka zintegrowana 1Gbit/s, stery zainstalowane, lokalna siec dziala bez problemow, ale polaczyc z netem sie nie moge :(, na innych mobo ktore mialem wszystko hulalo bez problemu, lapek kumpla podlaczony tak samo dziala rowniez. Nie raz ustawialem takie polaczenia, ale teraz za nic w swiecie nie moge. Probowalem wielu opcji. Prosze o pomoc :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 troche malo szczegolow zapodaj screena z ipconfig /all pinguje? filtrowanie po MACu? FW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 troche malo szczegolow zapodaj screena z ipconfig /all pinguje? filtrowanie po MACu? FW? Po lokalu pinguje, poza nie. Filtrowanie po MACu raczej nie z tego co wiem. Firewall out na moim. Zaraz zapodam screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...