AdamG Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam! Mam takie dwa dość idiotyczne pytanie^^ Otóż kiedyś w cdaction (parę miechów temu, jakieś 6 do 12) czytałem w dziale "za 5 12:00" recenzję powstającej dopiero gry... I cholera nie pamiętam tytułu;/ Gra miała opowiadać o piratach współczesnego świata, jednak oprócz możliwości "wodnych" miało być też zwykłe miasto i gra w stylu gta... /znalazłem - Pirates of XXI Century - wyda się (może) w sierpniu br/ i 2nd game (na 80% lipiec - sierpień 2005 w dziale "w produkcji") - miała opowiadać o typie na wyspie, który sam jeden z pomocą ruchu oporu wznieca rewolucję i obala jakiegoś dyktatora. Czy jakoś tak. I tu pytanko: wiecie jak nazywały się te gry (bądź któraś z nich) i jaki jest ich status (wciąż w produkcji, zrobiona czy cośtam) Pozdr:) Edytowane 28 Maja 2006 przez AdamG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 2nd game (na 80% lipiec - sierpień 2005 w dziale "w produkcji") - miała opowiadać o typie na wyspie, który sam jeden z pomocą ruchu oporu wznieca rewolucję i obala jakiegoś dyktatora. Czy jakoś tak. Prawdopodobnie chodzi o Just Cause :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) druga to napewno Just Cause, i również na nią czekam - na necie wszystko pisze o tym tytule, ale prawdopodobnie wyjdzie jeszcze w 06 pierwsza gra to Pirates of the XXI Century i wyjdzie w czerwcu b/r grafika jak z postala 2 x_O klik! Edytowane 28 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Just couse ^^ to jest to^^ thx! ale i tak smutek - myślałem, że któraś zdążyła wyjść :( Hm... może ktoś polecić jakąś fajną grę akcji (troszkę w stylu gta) poza total overdose i godfatherem (że już o kochanej archaicznej mafii nie wspomnę).. no i ani słowa o tru krajm;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ostatnio nic w takim "stylu gta" raczej nie wyszło, ale sprawdź Boiling Pointa - słyszałem, że niezłe a ze swojej sprawdzonej strony polece nowego Hitmana - gra nr uno jak narazie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 omg:O brzmi świetnie recenzja:) muszę ją mieć^^ thx pentliczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...