nomad Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Postanowilem zainstalowac sobie Apache 2.2.2 i o dziwo juz na dzien dobry przy instalacji wywala mi ze "Installation Wizard Interrupted" i kontunuacja nie jest mozliwa. To samo dzieje sie ze starszymi wersjami serwera. Mial ktos z Was takie problemy, bo to troche dziwne jest. System mam zauktualizowany, odpowiednie zapory powylaczane i dalej jest to samo. Juz sam nie wiem co jest grane, moze to wina proca A64 no ale to tylko moje domysly. Prosze o pomoc jesli jest ktos obeznany z tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam raczej nie jest to wina SP2:( screen WinXP_SP2 ) jak widac starsza wersja Apache, AMD 64 Edytowane 28 Maja 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ale cyrk sie narobil teraz instalator z wersja 1.3.22 i 2.0.43 ruszaja z kopyta natomiast najnowsza czyli 2.2.2 i np 2.0.54 ponownie przerywa juz na samym poczatku z tym samym komunikatem "Installation Wizard Interrupted". Ludzie poradzcie cos bo zaczyna mnie niepokoic. Wina procesora odpada, wiec wydaje mi sie ze moze to byc problem tego gownianego instalatora 3.1 i poprawek .NET. Bede jeszcze z tym walczyl bo zauwazylem w sieci ze nie tylko ja mam z tym problem - ale konkretnych rozwiazan BRAK (stawianie systemu na nowo - ODPADA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...