Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Witam panowie. Taka sytuacja: mam obudowe codeshita (biała) i monitorek ctx vl500 (też skurczybyk biały) i chciałem sobie to na czarno wszystko pomalować. Wykombinowałem, że kupie puszke czarnego matowego sprayu odkręce od monitora plastiki wszystkie, wyjme wszystko elektroniczne z obudowy i pomaluje to sobie tym sprayem. Teraz mam pytanie: Czy malowanie sprayem da jednolity kolor? Bo w ciapki kompa nie chce mieć. Może jakąś inną farbą to potraktować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Najpierw malujesz podkładem do plastiku a dopiero potem farbą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...