Gość Lemon-Cola Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Fatal1ty AN9 32X to nowa płyta główna w ofercie firmy ABIT, która została zbudowana w oparciu o nowy chipset NVIDIA nForce 590 SLI i dedykowana jest przede wszystkim wymagającym graczom komputerowym. Nowy produkt oferuje wsparcie dla podwójnego dwóch kart graficznych w systemie x16 SLI, obsługę maksymalnie 8GB pamięci DDR2-800 oraz najnowszych procesorów firmy AMD w wersji Socket AM2. Dalsza specyfikacja techniczna obejmuje dwa porty FireWire, dwa kontrolery GigabitEthernet, 7,1-kanałowy układ HD Audio, dziesięć portów USB 2.0, sześć gniazd SATA 3Gbit/s. Jak podaje producent nowa płyta spełnia europejską normę RoHS, będąc w 100% pozbawiona elementów zawierających ołów. Źródło: Digit Life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) I pewnie będzie absurdalnie drogra, i słabsza od DFI LanParty, jak poprzednie Abity z serii Fatal1ty :? 05_03_1992 ostatnim Abitem jakiego miałem, był NF7, od tego czasu sie ta firma zepsuła, oj zepsuła Edytowane 29 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) I pewnie będzie absurdalnie drogra, i słabsza od DFI LanParty, jak poprzednie Abity z serii Fatal1ty :?dokładnie <_< w sumie moglaby byc jakaś "reaktywacja" :wink: abita, mogliby fajna cenke dac i zeby fajne oc bylo :D przynajmniej byloby ciekwaiej :lol2: ale znajac abita pewnie produkt bedzie raczej (....) :lol: a cena nadto wygórowana...... zepsuł się ten abit, zepsuł..... :sad: @ AragornPL -> ja tak samo ostatnim abitem który mi służył był właśnie nf7-s rev 2,0... fajna płytka... potem nawet abitow nie kupowalem -> wystarczaly mi opinie innych uzytkownikow :lol2: Edytowane 29 Maja 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A ja tym razem wierzę w Abit'a. Czuję, że ta płytka będzie wśród najlepszych, tylko oby z ceną nie przegieli. Jest zaleta - przynajmniej TERAZ Abit ją wypuścił, a nie jak z 939, kilka miechów po premierze nForce 4 SLI... :/ BTW i tak najlepszy będzie Epox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja podzielam zdane przedmowcy i ciagle wierze w abita , nie wiem skad wy wyczarowaliscie ze abit tak stracil na jakosci , ostatniom plyte abita co mialem to an8ultra na nf4 i bardzo klawa plyta , szczerze mowiac to jak dlamnie pod niektorymi wzgledami lepsza od nf4 ultra-d co teraz mam a napewno w wydajnosci dorownujaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...