Lutasiek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Mam pytanie czy jest jakis sposb naprawy lub wypakowania. Gdyz spakowane mam dale mnie wazne dokumenty plik podzielony jest na partow 7 i przy partach 1 3,4,i 7 wyskakuje blad crc ale po pierwszym bledzie wypakowywuje dalej.Jak to odzyskavc gdyz tego pliku juzz niemam a jest mi to potzrbne.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jest przeciez opcja napraw archiwum. No ale skutecznosc jej zalezy ile dodatkowych danych zostalo przeznaczone na nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasiek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 @s0n1c ale wlasnie niebylo dodane dane naprawcze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...