pawkow Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Prosiłbym o ocenę strony (serwisu) CMS.az.pl. Nie chodzi mi o ocenianie systemu (Fusion) ale o ocenę laya treści, i narazie jednego generatora :) Przy okazji możecie kikać w button mocnej strony i zagłosować :) Zapraszam do wypowiadania się. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 to moze co do layout'a. nie podoba mi sie. kolory źle dobrane, nie współgrają ze sobą, przez co mam wrazenie że ta stronka złożona jest z 3 innych.samo logo dosc ciekawe, przede wszystkim proste. co do tresci to nie oceniam, bo nie mam czasu niestety poczytać (terminy gonią...) grafika 3.5/10 pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Layout bardzo ubogi, choć to nie wada, lecz w tym przypadku tak. Jakoś wszystko się zlewa razem i nic sensownego nie widać. Dla mnie nieestetyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mi także layout się nie podoba... Powód? Źle dobrane kolory... Co do treści, czytałem tylko artykuł o instalacji jportala. Moglibyście dodać screeny. To tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...