tomekdd Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ostatnio sciagnałem z neta DirectX SDk ( po instalacji all zajmuje jakies 800 mb). Gdzies czytałem ze po zainstalowaniu SDK , same zmienia sie lub dodadza sciezki z bobliotekami dla Dx itp. Tak sie jednak nie stało. Sciezki dodałem recznie ( Tools - > Options - > Projects and Solutions - > VC++ Dir ) . Odpaliłem pierwszy projekt (tutorial o oknie w DX) i ladnie sie skompilowal. Otrzymalem "ladne oknienko" :P. Nastepnego dnia juz nie moglem tego samego zrobic bo kompilator wywala mase bledów. Sprawdzalem -> sciezki do folderów include i lib sa ustawione. Wiec w czym lezy problem ? I tak btw to myslalem ze po zainstalowaniu DX SDK w Visual Studio pojawi sie projekt DX , tak sie jednak nie stało.. Pomoc mile widzana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 wywala mase bledów. - to nie jest określenie programisty.. to jest określenie osoby która myśli że jest programistą :). Napisz jakich, albo lepiej sam przeczytaj i zobacz w helpie co znaczy dany błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...