MesJasZ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 W związku z tym, że muszę powtórzyć dużą ilość materiału mam pytanie - czy ktoś moglby polecic jakiś możliwie prosty program = tester? Chodzi mi o program w którym mogę sobie zrobić listy pytań a będzie on pytał na zasadzie wyswietla pytanie ja wpisuję odpowiedź i program sprawdza co do słowa czy wpisane zgodnie z wzorcem. Pytania i odpowiedzi ja edytuję. Edytując listę pytań tworzę listy które zapisuję a program potem je wczytuje i z takiej listy losowo pyta. Nie chodzi o testy wyboru, tylko krótka piłka pytanie - odpowiedź co do słowa zgodna z wzorcem. Możliwie łatwa edycja bo pytań mam parę tysięcy.... Dawniej używałem do tego celu programu ETeacher, jednak ma on dość mało miejsca na wpisanie pytania i odpowiedzi więc na dłuższą metę odpada. Proszę o jakieś namiary, polecenie takiego dobrego programu-testera. z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...